Bivakkeren op een praktische locatie vlakbij Rotterdam waar heel uiteenlopende activiteiten te doen zijn? Op zoek naar een (buiten)locatie voor je verjaardagsfeest? Dat kan allemaal bij het clubhuis en terrein van Scouting Jhr. Beelaerts van Blokland in Barendrecht!

Om een goede indruk van het gebouw en het buitenterrein te krijgen, zijn via deze link foto's te bekijken van onze locatie.

Extra informatie inzake verhuur van ons clubhuis:

* Ons clubhuis is niet geschikt voor grote feesten en partijen (geen DJ, geen live-muziek) * Ons clubhuis is een prima locatie voor een kinderfeestje of kleinschalig familie-feest * Bij het huren van ons clubhuis beschikt u over 2 lokalen (welke beneden zijn) en een keuken. Er kunnen ongeveer 50 personen in het grootste lokaal, in het andere lokaal ongeveer 30 personen * We beschikken over een kampvuurkuil maar deze mag alleen door scoutinggroepen gebruikt worden (verzekering-technisch)

In de omgeving

Als je op kamp gaat, is het natuurlijk altijd verstandig om vooraf een kijkje te nemen in de buurt. Een uitgebreid overzicht van attracties en bezienswaardigheden in de buurt vind je op de pagina omgeving.

Wanneer te huur

In zomer- en kerstvakantie is het clubhuis te huur voor andere Scoutinggroepen en soortgelijke jeugdverenigingen. Wij verhuren het clubhuis enkel voor feesten en partijen als deze bij scouting passen. Ook buiten de vakanties zijn er verhuurmogelijkheden op woendag- en vrijdagavond en zondag de hele dag. Andere tijdstippen zijn alleen bij uitzondering mogelijk. Indien je gebruik wilt maken van het clubhuis, check dan de beschikbaarheid op de verhuurkalender op deze site. Neem vervolgens contact op met de verhuurcoördinator. Met hem/haar kunnen bezichtigingen worden afgesproken en nadere afspraken worden gemaakt. Deze worden vervolgens vastgelegd in een huurovereenkomst.

Kosten voor verhuur aan scoutinggroepen:

• De huurprijs voor kampen bedraagt €5,00 per persoon per nacht met een minimum van €150.00 per contract. Dit is inclusief normaal gebruik van gas, water, licht  en afvoer van huisafval. Het Verkenners-lokaal is, alleen voor scoutingkampen, extra bij te huren voor €1,00 p.p.p.n
  • Voor dagverhuur verschilt de prijs per tijdstip. Geef bij de aanvraag aan om welk tijdstip het gaat om een inschatting van de kosten te kunnen maken.
  • Afvoer voor het afvoeren van een extra vuilcontainer: € 60.00

Kosten voor verhuur aan externen:

Voor 18.00 uur: starttarief € 40.00 + € 10.00 per uur Na 18.00 uur: starttarief € 40.00 + € 17.50 per uur Daarnaast vragen we altijd een borgsom van €150,- Pas als we de borgsom op onze rekening hebben ontvangen is een reservering definitief! Uiterlijk 8 weken voor aanvang van uw verblijf moet het totaal verschuldigde bedrag zijn overgemaakt. Indien uw reservering binnen vier weken voor aanvang van uw verblijf geschiedt, dan dient u na ontvangst van de reserveringsbevestiging de totale som in één keer en binnen 1 week te voldoen.

Huurovereenkomst

Alle afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst met voorwaarden:

Inzien modelhuurovereenkomst 2019: klik hier Inzien huurovereenkomst dagverhuur 2018: klik hier Inzien huurovereenkomst weekverhuur 2018: klik hier

Stoken van vuur

Het stoken van houtvuur is voor scoutinggroepen toegestaan. Voor niet-scouts is gebruik van de buitenstookplaats ("kampvuurkuil") niet toegestaan.

Verhuurkalender

Om te weten of het clubhuis beschikbaar is, kun je kijken in de verhuurkalender.

Contact verhuurcoördinator

Heeft u interesse, neem dan contact op met onze verhuurcoördinatoren Nancy, Menno en Josse via: [email protected]