Verhuur

Bivakkeren op een praktische locatie vlakbij Rotterdam waar heel uiteenlopende activiteiten te doen zijn? Dat kan in het clubhuis van scoutinggroep Jhr. Beelaerts van Blokland in Barendrecht! Locatie en route

Het clubhuis en terrein

Het clubhuis heeft vele mogelijkheden. Naast het twee verdiepingen tellende gebouw met lokalen in diverse afmetingen is er een groot grasveld en een ruime kampvuurkuil. Er staan voldoende fietsenrekken en er is vlakbij ruim parkeergelegenheid. Het terrein is omsloten met een goed af te sluiten hek, aan de achterkant grenst het terrein aan een brede sloot.

Het clubhuis beschikt voor verhuur over de volgende faciliteiten:

· 3 lokalen in diverse afmetingen op de begane grond, en eventueel is een groot lokaal op de eerste verdieping bij te huren

· keuken met koelkast met vriesvak, dubbel aanrecht, oven, combimagnetron en 6 pits gasfornuis

· centrale verwarming

· 2 toiletruimtes met bij de mannen: 2 toiletten en 2 urinoirs en een douche. Vrouwen: toilet/invalidentoilet/douche

· zowel boven als beneden is een lange wasbak op kinderhoogte, in de gang

· groot grasveld voor het clubhuis

· mooie, ruime kampvuurkuil omringd door bomen en struiken

Om een goede indruk van het gebouw en het buitenterrein te krijgen, zijn via deze link foto’s te bekijken en een plattegrond met bijhorende afmetingen.

In de omgeving

Als je op kamp gaat, is het natuurlijk altijd verstandig om vooraf een kijkje te nemen in de buurt.

Een uitgebreid overzicht van attracties en bezienswaardigheden in de buurt vind je op de pagina omgeving.

Wanneer te huur

In zomer- en kerstvakantie is het clubhuis te huur voor andere Scoutinggroepen en soortgelijke jeugdverenigingen. Wij verhuren het clubhuis enkel voor feesten en partijen als deze bij scouting passen. Ook buiten de vakanties zijn er verhuurmogelijkheden op woendag- en vrijdagavond en zondag de hele dag. Andere tijdstippen zijn alleen bij uitzondering mogelijk.

Indien je gebruik wilt maken van het clubhuis, check dan de beschikbaarheid op de verhuurkalender op deze site. Neem vervolgens contact op met de verhuurcoördinator. Met hem/haar kunnen bezichtigingen worden afgesproken en nadere afspraken worden gemaakt. Deze worden vervolgens vastgelegd in een huurovereenkomst.

Kosten en algemene voorwaarden

• De huurprijs voor kampen bedraagt €4,50 per persoon per nacht. Dit is inclusief normaal gebruik van gas, water, licht  en afvoer van huisafval. Het Verkenners-lokaal is extra bij te huren voor €1,00 p.p.p.n
  • Voor dagverhuur verschilt de prijs per tijdstip. Geef bij de aanvraag aan om welk tijdstip het gaat om een inschatting van de kosten te kunnen maken.

Daarnaast vragen we een borgsom. Meestal €125 voor dagverhuur en €250 voor weekverhuur. Pas als we de borgsom op onze rekening hebben ontvangen is een reservering definitief!

Uiterlijk 8 weken voor aanvang van uw verblijf moet het totaal verschuldigde bedrag zijn overgemaakt. Indien uw reservering binnen vier weken voor aanvang van uw verblijf geschiedt, dan dient u na ontvangst van de reserveringsbevestiging de totale som in één keer en binnen 1 week te voldoen.

Alle afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst met voorwaarden:

Inzien huurovereenkomst dagverhuur: klik hier

Inzien huurovereenkomst weekverhuur: klik hier

Stoken van vuur

Het stoken van houtvuur is voor scoutinggroepen toegestaan. Voor niet-scouts is gebruik van de buitenstookplaats (“kampvuurkuil”) niet toegestaan.

Verhuurkalender

Om te weten of het clubhuis beschikbaar is, kun je kijken in de verhuurkalender.

Contact verhuurcoördinator

Heeft u interesse, neem dan contact op met onze verhuurcoördinatoren Nancy, Menno en Josse via: verhuur@scouting-bvb.nl