vacature leiding M/V

Wil jij vrijwilligerswerk doen in een avontuurlijke omgeving?

Ben je 18 jaar of ouder?

Ben je op zaterdag beschikbaar?

Zou jij het leuk vinden om creatieve, uitdagende en actieve dingen te doen op Scouting?

Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Wij hebben op dit moment vooral behoefte aan leiding bij onze Bevers (5-7 jr.) maar ook bij de andere speltakken is er plaats voor nieuwe leiding.

Je bent leid(st)er van een groep kinderen en organiseert hiervoor wekelijks Scoutingactiviteiten. Dit zijn veelzijdige en afwisselende activiteiten die zich kenmerken door samenspel en uitdaging met hierin een bijzondere plek voor buitenleven. Leidinggeven binnen Scouting vindt plaats in kleine teams.

Je wordt begeleid door een groepsbegeleider en ervaren leiding. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om diverse cursussen te volgen. Je hoeft niet per se een scoutingachtergrond te hebben om als leiding actief te worden.

Wat doet een leid(st)er?

• wekelijkse programma’s voor de groep kinderen maken, voorbereiden, uitvoeren en evalueren (met de overige teamleden)
  • het jaarlijkse zomerkampweekend maken, voorbereiden, deelnemen en evalueren (met de overige teamleden)
  • jeugdleden begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling
  • zich inzetten om zijn/haar eigen functioneren te verbeteren, onder andere door het volgen van trainingen
  • deelnemen aan het overleg binnen de groep, met de overige vrijwilligers

Meer informatie over de verschillende speltakken vind je hier.

Voor informatie en/of  aanmelden kun je dit formulier gebruiken en er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden.

Terug naar de algemene pagina “vacatures“.